Megrendelés

A vásárlásra kínált termékek lényeges tulajdonságai

A vásárlásra kínált áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen.


A vásárlásra kínált termékek árai

A termékek mellett feltüntetett vételár, az a bruttó fogyasztói ár, amely tartalmazza a 27%-os Általános forgalmi adót.


Megrendelés

A trend-design webüzletünkben vásárlásra kínált termékeket a következő módon tudja megrendelni:

1) Online, webüzletünkön keresztüli elektronikus megrendelőlap utján

Válassza ki az Önnek tetsző modellt, vagy modelleket és tegye a 'Kosár'-ba. A 'Kosár' tartalmát megtekintve a szállítási költség pontos meghatározásához kérjük válassza ki az áruátvétel és a fizetés módjait, majd nyomja meg a 'Tovább' gombot. (Megrendelésének módosítására ill. további termékek vásárlására az online megrendelési folyamat alatt mindig van lehetősége.) Amennyiben Ön már regisztrált vásárlónk kérjük jelentkezzen be és ellenőrizze a szállítási adatait. Ha Ön új vásárló, kérjük töltse ki a regisztrációs és szállítási adatokat. Megrendelését a Vásárlói Információk elfogadása után a 'Megrendelem' gombra való rákattintással tudja nekünk elküldeni.

2) E-mailben*

*Amennyiben megrendelését e-mailben szeretné nekünk elküldeni (lsd. 'Kapcsolat' menüpont), kérjük, hogy a kiválasztott termékeket pontosan nevezze meg (termék neve, színe, azonosító, db.-szám stb.). Továbbá kérjük, ismertesse velünk pontos megrendelői adatait is (megrendelő neve, szállítási címe, elérhetőségei stb.) ill. a kívánt fizetési módot (lsd. ‚Fizetési módok' menüpont) és az áruátvétel módját (lsd. ‚Kiszállítás-Áruátvétel' menüpont).

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelése a Polgári Törvénykönyv 211. § (1) bekezdése szerinti ajánlatnak minősül.

Online-megrendelése beérkezéséről azonnal egy automatikus válasz e-mailben értesítjük, amely egyben megrendelésének a visszaigazolása is.

Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár