Fizetési módok

A megrendelt termékek kifizetésére a következő lehetőségek vannak:

1) Utánvétel:
A megrendelt termék árát ez esetben akkor kell kifizetni, amikor azt a futár kiszállította, és a vevő átvette. Amennyiben a vásárlás értéke nem éri el a bruttó 10.000,- Ft-ot, és szállítási díjat kell fizetni, a szállítási díj megfizetése is a termék átvételekor esedékes. Amennyiben a vásárló a termék átvételét megtagadja, köteles a bruttó 1.000,- Ft szállítási díjat a futár részére megfizetni.

2) Banki előutalással:
A megrendelést követően a megrendelés visszaigazoló e-mailben elküldjük számlájának hivatkozási számát (sorszámát) és a bankszámlaszámunkat, melyre utalhatja az összeget. Csak abban az esetben áll módunkban a megrendelt terméket a vásárló által meghatározott szállítási címre kiküldeni, amennyiben a termék teljes vételára (inkl. bruttó 700,- Ft szállítási költség, amennyiben a vásárlás értéke nem éri a bruttó 10.000,- Ft-ot) a megadott bankszámlára megérkezik. A banki átutalás átfutási idejével a szállítási határidő meghosszabbodik.

3) Készpénzes kifizetés személyes áruátvétel esetében a központi üzletünkben

4) Bankkártyás fizetés a Simple – Online bankkártyás fizetés rendszerén keresztül.
Ebben az esetben, mivel a Kereskedő harmadik félnek adja át a Megrendelési adatokat, a Vásárlónak a Tranzakció indításakor az Adattovábbítási nyilatkozatot kifejezetten el kell fogadnia.

4.a. Tájékoztató leírások

Elfogadom, hogy a(z) RAM Design Ker. Kft. c/o Fashion Trend Center 2.053 üzlet (I. emelet) 2040 Budaörs , Gyár u. 2.  által a(z) , által a(z) [www.trend-design.hu] felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár