Garancia

Az általunk forgalmazott márkatermékekre teljes körű garanciát vállalunk. Műszaki termékeink esetében a garancia időtartamát a termékkel együtt átvett garancialevél taratalmazza. A felmerülő reklamációkat gyorsan és szakszerűen intézzük, természetesen a hatályos jogszabályok figyelembevételével.

Egy esetleges későbbi reklamáció intézéséhez kérjük a vásárlókat, hogy, mindenesetben őrizzék meg a vásárlást igazoló számlát és a műszaki termékeinkkel megküldött garancialevelet, mivel a garancia érvényesítésére csak ezek ellenében kerülhet sor.

Amennyiben nem az a termék lett kiszállítva, amelyet a vásárló megrendelt, akkor azt haladéktalanul és díjmentesen kicseréljük a megrendeltre. Ennek bizonyítására a vevő részére megküldött megrendelés visszaigazolás szolgál.

Abban az esetben, ha az átvett árucikk bizonyíthatóan a szállítás során sérült, azt is díjmentesen kicseréljük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Kérjünk vásárlónkat, hogy az áruátvételnél vagy közvetlen utána alaposan vizsgálja meg a terméket, és ha bármi hibát vagy rendellenességet tapasztal, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezze nekünk a ‘Kapcsolat' menüpont alatt megadott elérhetőségeinken.

A használat során tapasztalt bármilyen meghibásodásnál, vagy rendellenességnél is kérjük a vásárlót, hogy ezen hiba felfedezése után is a körülmények által lehetővé tett legrövidebb időn belül jelezze nekünk a kifogását a megadott elérhetőségeinken.

A hibás terméket a vásárlást igazoló számlával együtt a vásárló postán visszaküldheti vagy személyesen beviheti a bolti címünkre (lsd. ‘Kapcsolat' menüpont).

Jogos reklamáció esetében természetesen visszatérítjük a vásárló postaköltségét és az alábbiak szerint járunk el:

• A visszakapott terméket, amennyiben a meghibásodás javítható, megjavítattjuk és a lehető legrövidebb időn belül a saját költségünkre a vásárlóhoz visszajuttatjuk.

• Nem javítható hiba esetében a vásárló kérése szerint járunk el. A hibás árut kicseréljük vagy a vételárat visszafizetjük.

A nem egyértelműen eldönthető, vagy vitás esetekben, a kérdéses termék - a hatályos jogszabályoknak megfelelően - független laboratóriumi vizsgálatra kerül, ahol szakvéleményt készítenek róla. A további ügyintézést a szakvélemény megállapításai határozzák meg.
Szavatossági és jótállási felelősségünkre a Polgári Törvénykönyv 305-311§-ai és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár