Kiszállítás-Áruátvétel

A bemutatott termékekből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, így a szállítási határidő 1-3 munkanap. Amennyiben valamely termékünkre ez ideiglenesen nem lenne érvényes, arról vásárlónkat a megadott elérhetőségein az adott szállítási idő megadásával külön tájékoztatjuk.
A megrendelés teljesítéséről, azaz a kiszállításról a vásárlót e-mailben értesítjük.
Az áruátvételnek következő módjai vannak:


1) Házhozszállítás:

A megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja ki. A futárszolgálat a terméket a megrendelésben a vásárló által megadott szállítási címre szállítja ki. (Kérjük, szállítási címnek azt a címet adja meg, ahol napközben személyesen elérhető.)
Bruttó 10.000,- Ft feletti vásárlás esetén szállítási költséget nem számítunk fel. Ezen összeg alatti vásárlás esetén a kiszállítási költség bruttó 1.000,- Ft, banki előutalás esetében bruttó 700,- Ft. A fentiek Magyarország egész területére érvényesek.


2) Személyes áruátvétel:

A megrendelt termékek személyes átvételére is lehetőséget nyújtunk üzletünkben, melynek címe a 'Kapcsolat' menüpont alatt található.
Ezen a címen a webüzletünkben kínált összes árucikk megtalálható, ahol szintén kedvére válogathat és nézelődhet. Azonban felhíjuk szíves figyelmét arra, hogy a webüzletünkben feltüntetett akciós ill. kedvezményes árak csak a webüzletünkben történő vásárlásokra érvényesek.

Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár