Sokan a nagybevásárlásnál akár hetekre előre megveszik a szükséges élelmiszereket és háztartási termékeket. Számukra és az idősebb korosztály számára ajánljuk a gurulós bevásárlótáskáinkat, melyekkel könnyen és kényelmesen kivitelezhetik a shoppingolást.

Ismerd meg ezeket a modelljeinket:

 

Carrycruiser – ez a szuper bevásárlótáska sportos és modern dizájnjáért már többször nyert nemzetközi kitüntetéseket. Stabil alumínium kerete, valamint strapabíró poliészter anyaga miatt is olyan egyedülálló. Fém teleszkópos fogójának és nagy dimenziós kerekeinek köszönhetően nagyon kényelmesen húzható, de vastag vállpántja vállra is vehető. Különlegessége még, hogy bevásárlásnál a bevásárlókocsi elejére rögzíthető, így nem zavarja az önfeledt válogatást. Kivehető és mosható huzattal van ellátva, amelyet a tetején zsinórral lehet összehúzni, így, mint egy tető is szolgál. Elérhető thermo béléssel, ISO változatban is.

 

Trolley M – Ez a modellünk a világ leggyorsabb szatyra. Korcsolyára emlékeztető lágyan mozgó görgőkön gurul, mely kényelmes szállítást biztosít. A táska extra hosszú teleszkópos nyele egészében visszasüllyeszthető, így ha túl göröngyössé válik az út a kézi fogóját megragadva szállítható tovább. Hátoldalán egy cipzáras tok található, ahová a pénztárca és a telefon is kényelmesen elfér.

 

Foldabletrolley – A fentiekkel ellentéteben ez a fazon laposra összecsukható, kinyitva pedig egy praktikus, 2 kereken húzható bevásárlótáska. Tépőzáras, megerősített fogórésszével könnyedén megemelhető, első támasza segítségével pedig ki is támasztható.

 

Válaszd ki a számodra legtetszetősebb modellt és rendeld meg most!